fbpx

Ce inseamna SEO?

Probabil ai deja o afacere si doresti sa iti imbunatatesti prezenta online. Exista mai multe tipuri de canale de marketing si mai multe tipuri de marketing online. Dintre acestea, cel mai important si sigur este SEO. Totusi, ce este SEO?

SEO este abreviatia de la Search Engine Optimization si inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare. Google, in principal, pentru ca acolo se afla majoritatea utilizatorilor. In alte cuvinte, Google este o afacere si doreste sa ajute site-urile relevante sa se claseze pe motorul sau de cautare, daca acestea ofera informatii relevante si o experienta a utilizatorilor cat mai buna.

Asadar, prin SEO intelegem acea parte din internet marketing in care imbunatatim site-urile, atat din punct de vedere tehnic cat si vizual, pentru ca Google sa ne arate pe primele pagini. De ce este important SEO, va veti intreba?

Deoarece majoritatea utilizatorilor cauta rezultatele organice, deoarece acestea, asa se mai crede inca, sunt de calitate si de incredere. Mai de incredere decat Ad-urile. De aceea, webmasterii si SEO-istii se chinuie sa ii faca pe plac Google-ului.

In concluzie, SEO este un aspect important din internet marketing sau marketing digital. Trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte, cum ar fi: partea tehnica, on si off page. Intai optimizam site-ul pentru tehnic, apoi incepem cu on si terminam cu off page. Acesta este procesul folosit. Daca vreti sa invatati mai multe despre modul in care Google functioneaza, vedeti Auxilio!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top