fbpx

Pe langa, serviciile clasice pe care le ofera foarte multa lume, noi, in primul rand, oferim solutii la problemele tale. Printre solutiile pe care le-am realizat pentru prietenii nostri, amintim crearea unui slide cu efect de citire/rulare a unei carti (book flip).  O solutie utila a fost si accesarea unei baze de date access de tip mdb care are parola.

Una dintre cele mai comune solutii a fost crearea unei adrese de mail personalizate de felul . De asemenea, nu strica sa stiti trucurile gmail. Problema la unde se salveaza mailurile daca folosesti Outlook si OneDrive a fost solutionata tot de noi.

Folosirea corecta a zonelor de livrare in WooCommerce, este o alta solutie gasita de noi. Si recomandarile de module pentru site-urile WordPress pot fi considerate solutii mai ales in cazul celor antispam, cache sau formulare.

Cea mai populara solutie gasita de noi este transformarea unui site de prezentare in magazin online. Daca deja aveti site-ul creat in WordPress, transformarea se poate face eficient, rapid si doar pentru pretul de 500 de lei. Aceasta solutie include adaugarea a 100 de produse cu titlu, descriere, cuvinte cheie, pret, imagini si categorii. Doua pagini specifice magazinului online sunt adaugate in plus impreuna cu modalitatea de plata.

Majoritatea acestor solutii si altele le puteti gasi si in sectiunea Blog, la categoria solutii.

Ce sunt, de fapt, site-urile de prezentare? Carti de vizita online. Daca tu vrei sa te prezinti unui public larg, unui numar mare de oameni, cea mai buna solutie este un site de prezentare. De ce? Ai nevoie doar de internet ca sa vezi un site de prezentare. Nimic mai mult. Nu ai nevoie de cont FB, de mail, de numar de telefon sau altceva. Este cea mai practica, simpla si vizibila solutie.

La fel ca si in viata offline (reala) unde cartile de vizita pot fi destinate unui numar infinit de afaceri, asa si site-urile de prezentare. Puteti avea site de prezentare (carte de vizita online) pentru absolut orice domeniu de activitate. Ca aveti o afacere sau o pasiune, tot puteti sa ii faceti un site de prezentare. Amintim cateva dintre cele mai populare domenii care chiar au nevoie de un site de prezentare: avocatura, medicina, constructie, auto. Alte domenii ar fi: restaurante, hoteluri, saloane, consultanta juridica, consultanta fiscala, consultanta fonduri, moda si asa mai departe.

Totodata, este si cel mai „usor” de promovat. De exemplu, o pagina de Facebook, poate fi promovata prin reclame FB, roboti FB, grupuri FB si cam atata. Un site de prezentare, poate fi promovat organic, pe cale orala, prin SEO, copywriting, FB (ads, grupuri, pagina, roboti), Google Ads, alte site-uri si asa mai departe. Ai mai multe metode prin care poti sa iti faci vizibil site-ul de prezentare. 

Tineti cont de urmatorul sfat: daca ai un site de prezentare, nu inseamna ca te vor cauta zeci sau sute de oameni instant. O carte de vizita nu este vazuta decat atunci cand o daruiesti altora, cand o imparti, cand o dai. La fel si in cazul site-urilor de prezentare. Tocmai de aici vine si asemanarea intre ele.

Un site de prezentare, ceva mai complex, poate fi si magazinul online, in special daca vrei sa vinzi diverse produse. Poti foarte usor imbina prezentarea afacerii sau pasiunii tale cu vanzarea produselor ce tin de afacerea sau pasiunea ta. La fel de usor se poate transforma un site de prezentare creat de noi intr-un magazin online. Costurile sunt reduse, deoarece trebuie doar adaugate modalitatatile de plata si produsele.

Prima pagina a site-ului poate fi o combinatie intre site de prezentare unde prezentati o descriere a produselor, dar si enumerati cateva produse. Mai sunt valabile cateva pagini statice, care se regasesc si la site-ul de prezentare. Pe langa aceste doua tipuri de pagini, mai exista paginile produselor. Acestea sunt specifice unui magazin online. Sunt pagini individuale ale produselor sau pagini cu categorii a produselor.

Puteti avea magazin online de haine, bijuterii, cadouri, auto, bricolaj, gadgeturi, electronice sau orice altceva. Orice afacere sau pasiune aveti, cu siguranta, poate fi adaptata unui magazin online.

Esti sigur ca rotitele din site-ul tau merg cum trebuie? Ai vreo modificare pe care vrei sa o faci? Vrei sa imbunatatesti ceva anume? Vrei o noua functionalitate? Vrei o modificare de design? Vrei pe cineva care sa iti supravegheze site-ul? Raspunsul la aceste intrebari suntem noi. 

Solutia pentru problemele legate de mentenanta si administrarea site-urilor este un administrator care sa verifice periodic site-ul. Acesta trebuie neaparat sa fie prompt de fiecare data cand apare o problema tehnica. Iar cu siguranta, salvarile periodice (back-up-uri) va pot salva din orice problema.

Putem administra atat site-uri de prezentare, dar si magazine online, insa doar cele construite pe WordPress. Aceasta platforma primeste periodic actualizari de securitate, design si functionalitate. Ele trebuie realizate intr-o maniera in care sa nu incurce buna desfasurare a activitatii vizitatorului pe site-ul tau.

Te-ai gandit vreodata ca poti folosi un robotel de Facebook care tine locul unui angajat si mentine relatiile cu clientii tai de pe pagina de Facebook? Acest partener poate fi construit si setat de noi conform indicatiilor tale. Putem sa il facem sa raspunda automat la anumite cuvinte cheie pe care clientii le scriu. Pe langa, asta robotelul inscrie orice client care scrie un mesaj intr-o lista de tip Newsletter. Puteti sa reveniti mai tarziu, la mai multi clienti in acelasi timp cu ajutorul robotului.  Sunt implicate foarte multe functii automate care ajuta procesul de comunicare cu clientii.

Acest robot, sau bot cum ii spun americanii, ofera si multiple meniuri cu butoane. Sa nu uitam ca poate salva tot ceea ce scrie clientului in varianta Excel a celor de la Google si anume Sheets.  Acesta este folosit, mai ales in strategii de marketing si remarketing. Si ofera si date despre clienti, dar si statistici in legatura cu activitatile clientilor.

Chiar daca ai magazinul online gata, nu uita ca in online, mereu, cel mai mult conteaza continutul. In cazul magazinelor online, 90% din continut este reprezentat de produse. Daca ai una sau doua liste de produse cu toate detaliile pe care vrei sa le adaugi in magazinul tau, noi suntem solutia. Asigura-te ca ai tot ceea ce vrei sa fie introdus pe site fie de la furnizor, fie din alta parte si hai sa ii dam drumul. 

Indiferent de platforma pe care ruleaza magazinul tau sau de domeniul produselor, toate pot fi introduse asa cum iti doresti. Si putem introduce, nu doar produse, ci si date, profile sau orice va mai ganditi, in site-uri sau programe (software).

Se presupune ca toata lumea se pricepe la Facebook, Instagram si alte retele sociale. Dar cand e vorba de o afacere, lucrurile nu mai sunt o joaca si totul trebuie sa fie tratat serios. Daca crezi ca este timpul sa devii serios, nu ezita sa apelezi la noi. Nu doar, ca avem timpul, dar avem si cunostintele sa administram pagini de Facebook, roboti de Facebook, grupuri de Facebook, profile de Instagram, profile de Twitter si cam orice retea de socializare. Le cream, le configuram si postam periodic pe ele in functie de dorintele tale.

Esti pregatit sa urci la urmatorul nivel? Cel de seriozitate?

Scroll to Top