Mai jos poti afla informatii despre noi, pe scurt, sau daca intri pe fiecare pagina din sectiunea Despre, poti afla mai detaliat

Salut!

Eu sunt Dragos si Mihai (am doua prenume 😀 ), mintea din spatele site-ului si firmei AFACEREA TA PE NET.  Scopul meu si al acestui proiect este sa te ajutam pe tine, prietenul nostru, sa iti pui afacerea pe internet. Asa cum ne este si numele. Mereu am vrut sa ii ajut pe cei de langa mine. Mereu am vrut sa raspund la intrebari a caror raspuns le stia. Am dobandit multe raspunsuri fie din cunostintele pe care le am, fie din experientele traite. Asta fac prietenii, se ajuta unul pe celalalt, nu? 

Ideea acestui proiect a inceput undeva prin iarna anului 2005, cand atunci ne-am „lovit” de internet cu adevarat. Fiind un tip introvertit, stateam mai mult prin casa si gaseam lucruri interesante pe internet. De la cum sa iti faci un profil de Hi5 profi, pana la cum poti sa schimbi culoarea unui text folosind CSS. Si inclusiv pana la idei Wow. Acum, in acest an, este timpul sa punem ideea ta Wow pe internet, corect?

 

Prietenie

Pe Messenger

Mereu am mers pe ideea ca in primul rand suntem oameni si apoi anteprenori sau orice altceva am fi. De aceea, te consideram, de la inceput, prietenul nostru. Dorim sa te cunoastem mai bine. Sa ne spui totul despre proiectul pe care il ai in cap, afacerea ta, ideea ta Wow si despre tine.

Te ascultam, notam tot ce ne-ai spus si apoi, iti spunem toate detaliile despre noi. Iti vom raspunde la intrebari si in final vom semna, impreuna, un contract de prestari servicii. 

Incepand din 2019, lucram cot la cot cu partenerii nostri din Bucuresti, agentii web, cum ar fi Digital Craft Agency si JustPixel.

Contract

Pe Messenger

Scopul nostru principal este sa iti punem afacerea pe internet si nu putem face asta, fara sa fim mai intai prieteni. Nu crezi asta? Tocmai de aceea, nu te mintim cu preturi exagerate si cu timpi de executie super exagerate. Nu ne place sa pierdem timp. Vom fi cu tine cinstiti si corecti, nu doar pe parcursul proiectului pe care ni-l inmanezi, dar si inainte si dupa perioada de executie a proiectului.

Nu ne plac nici spam-urile si prin urmare nu insistam cu telefoane si mailuri nesolicitate, trimise brusc. Desi, cu siguranta, vei da de alti colegi din domeniu care se comporta ca niste rechini. Acestia au impresia ca trebuie sa te umple de apeluri si mailuri, necerute, pana cumperi de la ei.

Intre timp, iti oferim cursuri si sfaturi, utile nu doar in prezent, ci si in viitor. Acestea te vor ajuta atat pe partea tehnica a proiectului, cat si in deciziile de administrare. Si deciziile creative  vor fi influentate de acestea. De fapt, cam tot ce faci in legatura cu afacerea ta ar putea fi influentat de sfaturile noastre.

Aparitii in presa:

Echipa

Pe Messenger

Scroll to Top
Scroll to Top