Poti sa ne cunosti super usor, doar citind istoria si descrierea noastra, impreuna cu alte informatii, mai jos

Sa ne prezentam - Echipa

Salut!

Eu sunt Dragos, fondatorul AFACEREA TA PE NET.  Filozofia mea este sa ii ajut pe cei din jurul meu, in cel mai bun si cinstit mod posibil. Ofer consultanta gratuita sau raspunsuri cat mai directe in limita timpului disponibil. Nu sunt un fan al ideologiei ca un site de prezentare trebuie sa coste mii de euro. Nu sunt fan al presupunerii ca finalizarea unui site trebuie sa dureze luni de zile. Prefer sa ofer preturi corecte sau cum mai zic unii, preturi cinstite, in ceea ce priveste serviciile pe care le prestez.

Ador multe lucruri printre care bunul simt, integritatea si ma consider o persoana care nu isi incalca deloc cuvantul. Desi, nu imi plac persoanele care isi incalca cuvantul, de multe ori, intorc si celalalt obraz. Asa am fost crescut, sa las de la mine in limita extrema a bunului simt.

Pasiuni

Imi plac mult vechile emoticoane Yahoo, dar si cele de Facebook. Sunt un fan al culturii pop. Asta inseamna ca vizionez de la filme, seriale si animatii cu supereroi (copilaresc?) pana la drame, aventuri, fantasy, comedii si science fiction. Sa nu uit, ca animatiile mele favorite sunt cele japoneze. Imi place sa consum continut de pe internet, de la canale de Youtube, la canale de Twitch pana la video-uri si postari pe Facebook din diverse domenii.  Particip la evenimente anuale, cum ar fi East European Comic Con, Aniventure Comic Con si multe altele. Daca vrei, sa ma super cunosti, ma poti gasi si pe  AFACEREA TA PE NET SRL pe Facebook.

Imi place mult sa studiez un proiect pe care l-am primit si mi-ar place ca tu sa devii prietenul meu si partenerul meu! Am realiza impreuna ceva special, cum ar fi o carte de vizita online. Si ne-am putem ajuta si in alte domenii. Consider ca suntem mai intai oameni si apoi anteprenori. Te rog sa imi transmiti, in scris sau oral,  detalii despre proiectul care ti-a rasarit in cap, la fel cum se aprinde beculetul in desenele animate 🙂 Daca vrei si tu sa te prezinti atunci, te invit la pagina de contact sau poti folosi bula din partea dreapta de jos.

Membri

DRAGOS MIHAI

DEZVOLTATOR DE SITE-URI

SERGIU

WEB DESIGNER & PROGRAMATOR

MONI

SPECIALIST INTRODUCERE DATE

Batem palma

Nume

Ideea dateaza de cativa ani buni, de cand am cumparat acest domeniu Afacereatape.net

Principalul motiv pentru care am ales acest nume AFACEREA TA PE NET SRL este sa aratam tuturor ce vrem sa facem.  Si acest domeniu de website Afacereatape.net a fost ales din acelasi motiv. Vrem sa punem afacerea ta pe internet, in timp util si fara costuri exagerate.  Acesta este scopul si misiunea noastra. 

Istoria

Printre primele platforme folosite mentionez Piczo care avea propriul host, propria librarie de elemente grafice, video, formulare de contact. Dar la care puteai adauga si cod HTML, CSS si JavaScript. A doua platforma care mi-a marcat inceputurile era Hi5. O platforma de social media care iti permitea sa folosesti cod HTML si CSS pe langa alegerea temei profilului tau. Am avut doar un profil de Hi5 super stilizat. Dar am avut trei site-uri Piczo, unul personal, un portal cu diverse informati din sanatate, sport etc si un al treilea site bazat doar pe tenis de camp.

Intre timp, am inceput sa ma “joc” si cu platformele Blogger (Blogspot), Myspace, Twitter, WordPress, Drupal, Joomla, WooCommerce, Magento, ContentSpeed. Mentionez si diferite forumuri create in phpBB2 sau phpBB3, dar si vBulletin.

In ultimii ani am inceput sa adunam un numar mare de proiecte lucrand cu clienti din Romania, Germania si Elvetia. Totodata, am inceput diverse colaborari cu agentii de SEO si web cum ar fi Digital Craft Agency si JustPixel.

Cronologie

Am realizat peste 200 de proiecte de la creare site-uri, la adaugare produse, la optimizare Google pana la modificare si administrare site, consultanta si altele. Am colaborat cu zeci de persoane si am dat “nastere” la zeci de site-uri. Mai pe scurt, am pus Afacerea altora pe Internet si acum ar fi cazul sa punem, impreuna, drag prieten, si Afacerea Ta pe Net, nu crezi?

Dragos Mihai Vaipan,

Fondator AFACEREA TA PE NET

Scroll to Top
Scroll to Top