fbpx

Poti sa ne cunosti super usor, doar citind istoria si descrierea noastra, impreuna cu alte informatii, mai jos

Sa ne prezentam

Salut! Eu sunt Dragos, fondatorul AFACEREA TA PE NET.  Filozofia mea este sa ii ajut pe cei din jurul meu, in cel mai bun si cinstit mod posibil. Ofer consultanta gratuita sau raspunsuri cat mai directe in limita timpului disponibil. Nu sunt un fan al ideologiei ca un site de prezentare trebuie sa coste mii de euro. Nu sunt fan al presupunerii ca finalizarea unui site trebuie sa dureze luni de zile. Prefer sa ofer preturi corecte sau cum mai zic unii, preturi cinstite, in ceea ce priveste serviciile pe care le prestez. Ador multe lucruri printre care bunul simt, integritatea si ma consider o persoana care nu isi incalca deloc cuvantul. Desi, nu imi plac persoanele care isi incalca cuvantul, de multe ori, intorc si celalalt obraz. Asa am fost crescut, sa las de la mine in limita extrema a bunului simt.

Pasiuni

Imi plac mult vechile emoticoane Yahoo, dar si cele de Facebook. Sunt un fan al culturii pop. Asta inseamna ca vizionez de la filme, seriale si animatii cu supereroi (copilaresc?) pana la drame, aventuri, fantasy, comedii si science fiction. Sa nu uit, ca animatiile mele favorite sunt cele japoneze. Imi place sa consum continut de pe internet, de la canale de Youtube, la canale de Twitch pana la video-uri si postari pe Facebook din diverse domenii. Majoritatea domeniilor care ma intereseaza apar si la sectiunea de cursuri a acestui site. Particip la evenimente anuale, cum ar fi East European Comic Con, Aniventure Comic Con si multe altele. Daca vrei, sa ma super cunosti, ma poti gasi si pe  AFACEREA TA PE NET SRL pe Facebook. Imi place mult sa studiez un proiect pe care l-am primit si mi-ar place ca tu sa devii prietenul meu si partenerul meu! Am realiza impreuna ceva special, cum ar fi o carte de vizita online. Si ne-am putem ajuta si in alte domenii. Consider ca suntem mai intai oameni si apoi anteprenori. Te rog sa imi transmiti, in scris sau oral,  detalii despre proiectul care ti-a rasarit in cap, la fel cum se aprinde beculetul in desenele animate 🙂 Daca vrei si tu sa te prezinti atunci, te invit la pagina de contact sau poti folosi messengerul din partea dreapta de jos
Batem palma

Nume

Ideea dateaza de cativa ani buni, de cand am cumparat acest domeniu Afacereatape.net. Domeniul este unul care prinde la public, dar pe parcursul cursurilor noastre de SEO vei vedea ca exista o problema cu aceasta alegere.

Principalul motiv pentru care am ales acest nume AFACEREA TA PE NET SRL este sa aratam tuturor ce vrem sa facem.  Si acest domeniu de website Afacereatape.net a fost ales din acelasi motiv. Vrem sa punem afacerea ta pe internet, in timp util si fara costuri exagerate.  Acesta este scopul si misiunea noastra. 

Istoria

Printre primele platforme folosite mentionez Piczo care avea propriul host, propria librarie de elemente grafice, video, formulare de contact. Dar la care puteai adauga si cod HTML, CSS si JavaScript. A doua platforma care mi-a marcat inceputurile era Hi5. O platforma de social media care iti permitea sa folosesti cod HTML si CSS pe langa alegerea temei profilului tau. Am avut doar un profil de Hi5 super stilizat. Dar am avut trei site-uri Piczo, unul personal, un portal cu diverse informati din sanatate, sport etc si un al treilea site bazat doar pe tenis de camp.

Intre timp, am inceput sa ma “joc” si cu platformaele Blogger (Blogspot), Myspace, Twitter, WordPress, Drupal, Joomla, WooCommerce, Magento, ContentSpeed. Mentionez si diferite forumuri create in phpBB2 sau phpBB3, dar si vBulletin.

Cronologie

2005

Inceputul si Piczo

Totul a inceput prin 2005, de Craciun, cand am avut internetul “instalat” pe calculator. Pe atunci aveam 15 anisori. Am prins pasiunea de a citi, viziona si intelege lucruri de pe internet. Incetul cu incetul, am intrat in lumea crearii site-urilor, luand-o ca o joaca. Aceasta pasiune fiind si una dintre motivele pentru care avem sectiunea de cursuri pe site.
2005

2009

Bloggingul

Am devenit blogger pe http://bloguderas.wordpress.com, prima platforma in care puteai citi, viziona sau auzi lucruri amuzante nemaintalnite. Un fel de 9gag. Tot in aceasta perioada am descoperit diverse unelte cum ar fi Notepad++, Xamp, cPanel, phpmyadmin, FireFtp, Filezilla, Winscp, Paint.net.

2009

2010

Phpbb3 si comunitatile

Am devenit administratorul mai multor comunitatii de Gaming din Romania. Acestea detineau mai multe servere si site-uri si atunci am invatat mult mai multe despre oameni, management, servere si voluntariat.

2010

2011-2019

Platforme

Am dat de platforme ca si Extended, OpenCart, Shopify, PrestaShop, Osclass. Sa nu uit de tehnologii si unelte interesante cum ar fi  Muffin Builder,  Wp Bakery si multe altele cu care nu te mai plictisesc.

2011-2019

2019

WordPress si Constructori

Dupa 13 ani de cand am dat de internet, am inceput mult mai serios sa transform joaca in munca. Si am dezvoltat site-uri folosind constructori de site-uri cum ar fi Elementor, Muffin, Visual Composer si multe altele. Am inceput si sa creez acest site impreuna cu firma Afacerea Ta pe Net SRL .

2019

Am realizat peste 50 de proiecte de la creare site-uri, la adaugare produse, la optimizare Google, reclame Google si Facebook pana la modificare si administrare site, consultanta si altele. Am colaborat cu zeci de persoane si am dat “nastere” la zeci de site-uri. Mai pe scurt, am pus Afacerea altora pe Internet si acum ar fi cazul sa punem, impreuna, drag prieten, si Afacerea Ta pe Net, nu crezi?

Dragos Mihai Vaipan,

Fondator AFACEREA TA PE NET

Scroll to Top