fbpx

Modalitatea de lucru la un site si cum lucram cu tine si pentru noi

Cum lucram cu tine

Vrem, mereu, sa lucram cu tine si asta pentru ca tu esti prietenul nostru. Primul pas este sa incepem o discutie, fie pe mail, fie la telefon, fie fata in fata. Vrem sa te cunoastem mai bine pe tine, dar si afacerea si ideile tale. De aceea, te rugam, sa ne pregatesti toate detaliile si orice intrebare sau nelamurire ai, nu ezita sa ne-o transmiti.

Dupa ce am purtat prima discutie, este cazul sa pregatesti fisierele text si imaginile. Daca ai clip-uri video pe care le vrei in proiectul tau, trimite-le si pe acestea. Noi intre timp, iti pregatim contractul si iti raspundem la toate intrebarile. Nu uita sa ne oferi toate datele pe care ti-le cerem. De la nume domeniu, la gazduire pana la ce culori preferi, ce text si imagini vrei pe paginile tale web sau care este furnizorul de unde vrem sa luam produse pentru magazinul tau online, toate sunt extrem de importante pentru afacerea ta, pentru tine si, implicit, pentru noi. Nu uita de procesul de gandire, proces prin care tu trebuie sa iti dai seama cine esti tu.  Tine minte ce vor potentialii tai clienti si ce reprezinta afacerea ta, care este scopul afacerii tale.

Nu uita, sa citesti contractul, asa cum te si rugam cand ti-l trimitem. Nu uita ca avem nevoie, neaparat, de lista de detalii privind proiectul, altfel noi nu putem sa semnam contractul. Practic, fara detaliile si dorintele tale nu putem sa incepem sa lucram la afacerea ta. Corect?

In al treilea pas, semnam contractul de prestarii servicii impreuna si incepem sa lucram la proiectul tau conform datelor trimise de tine.  Iti oferim si consultanta in tot ceea ce priveste proiectul tau.

Seviciile noastre

In cazul serviciilor de creare site de prezentare si creare magazin online, iti oferim cea mai buna si serioasa firma de gazduire. Poti achizitiona si domeniu. Noi putem cumpara in numele tau, atat gazduirea cat si domeniul, daca nu le ai deja.

In cazul serviciului de creare magazin online, iti recomandam si doi sau trei procesatori de plati. Cu  acestia  poti colabora pentru platile online, daca esti interesat de asemenea modalitati de plata.

Daca doresti sa administram un site, momentan, te anuntam ca administram doar site-uri create in WordPress, care necesita supraveghere perioadica, actualizare periodica a modulelor, temelor, traducerilor si nucleelor. In acest caz, avem nevoie de datele de autentificare in panoul de control. Atentie, avem nevoie de accese depline de administrator.

La crearea de roboti de Facebook iti asiguram noi gazduirea si avem nevoie doar de modalitatile prin care clientii te cauta si raspunsurile la intrebarile lor, cat si ce te intereseaza sa le transmiti acestora.

Contract

Cum lucram pentru noi

Folosim resurse si unelte moderne care fac exact ceea ce ne dorim. Lucram cu diferite aplicatii care fac lucruri unice sau cu aplicatii care fac lucruri mai generice. Un exemplu de aplicatie specifica ar fi Inpaint. Aceasta ne-a ajutat la un proiect sa scoata sute de watermark-uri de pe imaginile unui furnizor de produse pentru clientului nostru. Ca si exemplu de aplicatie generica ar fi Adobe Spark. O aplicatie online care te lasa sa creezi video-uri, slide-uri si imagini interesante, oferindu-ti si librarii de imagini. De aceea, pe multe imagini folosite si pe site-ul nostru, veti vedea care  este watermarkul aplicatiei respective. Si iconitele  de pe site sunt create tot pe Adobe Spark. Multe imagini stock gratuite le luam de pe https://pixabay.com si https://unsplash.com.

Preferam sa reducem costurile proiectelor noastre, dar si proiectelor tale. Prin urmare folosim aplicatii ca si Adobe Spark, unelte gratuite, dar si teme sau coduri gratuite de pe CodePen sau WordPress. Totusi, daca detii de un buget mai stufos si doresti functionalitati mai specifice, putem folosi unelte si resurse premium de pe ThemeForest si CodeCanyon.

Printre unelte pe care le folosim cel mai des, amintim  si cPanel, Softaculous, WordPress, Manychat si Elementor. Unelte pe care le-am folosit si la crearea acestui site.

Concluzie

Multe dintre aceste unelte, vor fi mentionate si in cursurile care vor fi pe site. De asemenea, acolo ne veti cunoaste mai bine modalitatile de lucru. Gandirea pe care o avem o veti intalni tot in aceea sectiune de site. Toate cursurile insumeaza experienta noastra de pana acum. In mare parte, ne folosim de creativitatea proprie plus un studiu pe care il facem pe internet in legatura cu domeniul afacerii tale. Suntem relativi spontani in chestiuni de design. Facem mai multe teste atat vizuale cat si din punct de vedere a functionalitatilor pana cand simtim ca lucrurile sunt asezate fix asa cum trebuie. Toate modalitatile, resursele si uneltele pe care le folosim ne ajuta sa ne indeplinim tot mai mult scopul si viziunea noastra.

Scroll to Top