fbpx

Printre putinele firme cu preturi corecte pentru site-uri de prezentare

Pe scurt,  scopul firmei AFACEREA TA PE NET SRL este sa te ajutam sa cresti si sa iti expui afacerea si pasiunea pe internet.

Vrem sa iti oferim carti de vizita online (site-uri de prezentare), dar si magazine online si roboti de Facebook. Daca deja ai aceste unelte, te putem ajuta sa le modifici cum trebuie. Pe partea tehnica, avem un abonament de administrare site. Pe partea de continut, avem serviciul de adaugare produse. Pe partea de Optimizare Google, putem folosi module si cunostinte proprii pentru paginile tale web.

Oferim solutii la problemele pe care le ai, uneori chiar gratis, explicandu-ti cum sa le implementezi singur, daca ai un buget redus. Alteori, venim noi cu solutia gata facuta, dupa ce facem cateva teste. Totul in functie de bugetul tau si in limita timpului nostru. Vrei sa mergi rapid catre serviciile noastre? Foloseste butoanele sau iconitele de mai jos!

Cei trei pasi ai noastre cu tine

Primul pas ar fi sa devenim prieteni si sa ne spui ce doresti cu exactitate. Daca ne aflam in orasul tau, ne putem intalni la o cafea, suc sau oriunde ai vrea, inclusiv la biroul nostru.  Vrem sa ne cunosti si sa te cunoastem. Ai sa razi, dar nu strica sa avem o chimie intre noi. Asa putem colabora pe perioade foarte lungi, in moduri corecte, fara sa pierdem resurse.

Cunoastere

Pasul numarul doi. Venim cu o oferta cu pret corect care va avea o lista cu tot ce iti oferim pentru serviciul pe care tu il vrei. Aditional, te ajutam sa achizitionezi alte servicii adiacente pe care nu le ai cum ar fi gazduire, domeniu, teme, module si orice altceva vrei. Tu revizuiesti oferta noastra si daca esti de acord cu ea, continuam discutia.

Oferta

Pasul trei reprezinta redactarea cerintelor tale intr-un contract. Facem contractul conform dorintelor tale si ofertei noastre. Atfel avem o combinatie perfecta. Semnam contractul atat tu cat si noi.  Dupa care, incepem sa lucram la proiect. Noi iti oferim consultanta gratuita pe toata perioada in care colaboram impreuna, doar esti prietenul nostru 😉

Contract

Cursuri

In curand

Formular de comanda

Pas 1 din 2

50%
  • Spune-ne cateva lucruri despre tine


Pentru un raspuns mai rapid din partea noastra, poti sa ne scrii direct pe Facebook Messenger, folosind fereastra de Messenger din partea de jos, dreapta, a site-ului. De asemenea, la telefon 0749254501, pe Facebook AFACEREA TA PE NET SRL pe Facebook si pe Messenger AFACEREA TA PE NET SRL pe Messenger, raspundem aproape instant.  Si nici la mailul contact@afacereatape.net, nu intarziem prea mult 🙂 .

Scroll to Top