Mai jos, poti sa citesti ce vrem noi sa oferim si sa realizam impreuna cu tine

O relatie de prietenie

Ca orice copil, fiecare dintre noi, mereu a visat sa isi faca super multi prieteni 😀 . Acesta este doar primul impuls pe care l-am avut cu totii in ceea ce priveste relatiile de prietenie. Acum, cand suntem adulti, noi, de la AFACEREA TA PE NET, dorim sa fim prieteni cu toti clientii nostri.

 Vrem sa ne suni atunci cand ai o problema, vrem sa te ajutam atunci cand ai o problema. Vrei sa iti faci un nou site? Sa il modifici pe cel vechi? Ai nevoie de cateva produse noi adaugate in magazinul online? Sa construim impreuna un robotel de Facebook? Noi, prietenii tai, suntem mereu aici si vrem sa te ajutam. 

Te ascultam, cu mare drag, te sfatuim cu entuziasm. Facem chiar si un brainstorming plin de pasiune la o cafea, la un brunch, la un pranz sau doar printr-o conferinta simpla audio/video, in functie de orasul in care esti. Momentan, avem clienti din Bucuresti. De aceea, vizitam destul de des Bucuresti,  mai trecem si pe la Cluj-Napoca uneori. Avem sediul in Petrosani, dar pentru noi, o relatie de prietenie este totul si distanta nu poate afecta asta.

Servicii orientate spre afacerea ta

In concluzie, nu uita ca serviciile prestate de noi sunt orientate spre afacerea ta si nu ezita cand ne contactezi fie ca ne spui, fie ca ne scrii tot ceea ce ai pe suflet. Preferam varianta scrisa pentru ca putem sa revedem detaliile oricand, impreuna. Orice detaliu marunt, spus de la inceput, in legatura cu ceea ce tu vrei sa realizezi, te va ajuta sa salvezi timp si cu totii stim ca timpul este bani.  Unul dintre punctele din contractul de prestari servicii chiar enumera in mai multe randuri nevoia de a ne da cat mai multe detalii posibile. Datele de contact le gasesti in partea de jos a paginii 😉 sau poti folosi butonul de mai jos.

Prietenie

O carte de vizita online pentru afacerea ta

Fie ca vrei doar un simplu site de prezentare, fie ca vrei doar un robotel pe Facebook sau orice alt lucru super simplu la care ai visat, ar trebui sa stii ca si pasiunile pot fi afaceri.

Indiferent daca ai o pasiune sau ai cu adevarat o afacere deja bine stabilita sau la inceput, cu siguranta ai nevoie de o prezenta pe internet.  Domeniul afacerii tale nu   are nici o legatura cu internetul? Te asigur ca internetul este cel care iti poate aduce cel mai mare numar de clienti. Nu exista o alta posibilitate prin care tu poti sa faci vizibila afacerea ta cu atata putere, la un numar foarte mare de oameni. 

Chiar daca ai deja un site de prezentare, noi putem sa ti-l modificam si sa ti-l facem… ei bine.. mai prezentabil 😀 Sau putem realiza unul nou, fara nici o problema 😉 Ai nevoie de o pagina de Facebook sau/si de un robotel de Facebook Messenger? Atunci putem sa te facem prezentabil si pe Facebook.

Cu siguranta, putem sa cream o carte de vizita si pentru magazinul tau online. Totul depinde de ce idei si pasiuni ai.

Cum a aparut cartea de vizita online

Noi iti putem crea site-ul tau de prezentare sau cum ii spunem noi carte de vizita online. Concept care ne-a aparut in minte prin 2010, cand fondatorul nostru era student si si-a facut o carte de vizita online pe site-ul facultatii. Aceasta carte de vizita online, era atunci, doar o simpla pagina web de prezentare, in acelasi timp, si simpla, dar si aspectuosa.

In aceeasi idee, dar cu tehnologi, functionalitati si efecte contemporane, vrem sa iti facem cartea de vizita online, in primul rand, pentru afacerea ta. Site-ul de prezentare poate fi realizat la costuri minime si intr-un timp scurt, mai ales daca suntem si prieteni.

Sfaturi, trucuri, idei si noutati pentru tine si afacerea ta

Daca tu intri pe acest site, inseamna ca esti curios de lucruri care tin de site-uri, marketing, pe scurt, de IT. Si atunci, noi am inceput sa iti punem la dispozitie cursuri, sfaturi, trucuri, idei si noutati de tip text, gratuite, pentru tine si afacerea ta, prin site-ul nostru. Incetul cu incetul  vrem sa iti daruim ceva mai interesant si mai interactiv, poate chiar webinari saptamanale, filmulete video. Iar in viitorul indepartat, nu ar strica chiar un grup/canal pe o retea de socializare. Aici am putea sa ne adunam mai multi prieteni si sa discutam orice ne intereseaza din domeniile IT si anteprenoriat.

Odata cu acest materiale, dorim si sa ii facem constienti atat pe cei din jur, cat si pe ceilalti anteprenori, viitori anteprenori si colegi din domeniu ca timpul inseamna bani. Dar nu inseamna ca trebuie sa ne calcam peste picioare, sa facem lucruri imorale si sa ne distrugem etica. In secol 21, cand nu mai trebuie sa reinventam roata si cand lucrurile sunt mult mai usor de realizat, este inacceptabil sa coste crearea unui site mii de euro. Mai ales, atunci cand vorbim de un site de prezentare sau durata de finalizare a acestuia sa dureze luni de zile.

Abonarea la cursuri

Incet, dar sigur, vom pune la dispozitia ta, cursuri gratuite si sfaturi din anteprenoriat, design web, dezvoltare web, Facebook Ads, Google Ads, Marketing si SEO.  Vei gasi resurse si unelte prin care te vei asigura ca site-ul tau nu costa mai mult decat bugetul tau. Si nu iti pierzi timpul asteptand aiurea pana la finalizarea sa. Vrei sa citesti si alte lucruri? Poti sa ne contactezi prin Messengerul instalat pe site in partea jos a site-ului, in dreapta, sau prin pagina de contact.

Pentru a primi ultimele cursuri si noutati pe mail, te poti abona mai jos, la formularul din subsolul site-ului. Daca vrei cursurile si pe messenger, poti sa te inscrii folosind messengerul din dreapta. Daca vrei sa vezi cursurile noastre chiar acum, poti sa apesi butonul de deasupra „i”-ului. Nu uita, tot continutul de tip text de pe site este gratuit! Doar suntem prieteni, nu?

Scroll to Top
Scroll to Top