. http://pelerinaje-athos.ro - Creare site de prezentare + promovare facebook

. http://pelerinaje-athos.ro - Creare site de prezentare + promovare facebook

Cu ajutorul nostru puteti sa va vedeti visul si afacerea pe internet! Va putem crea un site simplu in 3 zile cu panou de control al continutului impreuna cu tutoriale/ informatii video/ text si cu imagini cum puteti sa va creati si edita propriile articole, pagini, categorii, imagini si cuvinte cheie. Site-ul va avea 5 pagini si un meniu cu butoane in ordinea pe care o doriti si cu textul pe care il doriti. Culorile site-ul sunt pe alese, fie ca vreti totul rosu, verde, albastru sau combinatii. De asemenea, veti avea la site un formular de contact personalizat in care puteti cere obligatoriu numarul de telefon, adresa de e-mail cat si alte campuri dupa gustul dumneavoastra. Tot la pagina de contact veti avea o harta Google al sediului/atelierului sau biroului dumneavoastra daca doriti sa faceti aceasta informatie publica. Butoanele care duc catre profilul dumneavoastra de Facebook si Twitter, iar la alegere chiar Pinterest, Instagram si alte retele de socializare, vor aparea pe site. Putem sa realizam si o galerie de imagini cu diverse efecte de pana la 20 de imagini sau in schimb un slideshow. Modul de distribuire a paginilor/articolelor va fi si el instalat pe site, astfel incat dumneavoastra si vizitatorii dumneavoastra pot oricand sa distribuie si impartaseasca pe toate retele de socializare continutul dumneavoastra crescand vizibilitatea pe internet.

Mai multe exemple de proiecte care se incadreaza la acest pachet ar fi urmatoarele :acoperisuri-lindab.com,acoperisuri-lindab.eu,acoperis-lindab.eu,acoperis-lindab.net,pelerinaje-athos.ro si altele.

Acest pachet este cel mai popular printre clientii nostri si il recomandam cel mai mult dintre pachetele de creare site datorita timpului, calitatii si pretului.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.