www.mobilierdegradina.net - Creare site de prezentare + promovare facebook si google + intretinere si administrare site + adaugare produse

Proiect: mobilierdegradina.net

Tehnologii folosite: Wordpress, HTML, CSS, JS, PHP, MYSQL, Advanced Facebook Poster, Facebook SDK .

Obiectiv: Crearea unui site complex de prezentare a produselor din domeniul mobilierului de gradina si a tamplariei impreuna cu promovarea pe Google si Facebook, cu adaugarea de produse pe site si pe site-urile de anunturi si intretinere site.

Descriere: 

Un proiect complex ca si acesta, necesita o perioada foarte lunga de executie si intretinere, astfel incat dupa un an, site-ul este inca in grija noastra pentru modificari ale temei sau adaugiri de produse noi pe site. Acest site a fost creat pe platforma WordPress, alegand o tema care sa corespunda domeniului activitatii clientului, dupa care s-au facut modificari la galeriile de imagini, slide-urile de imagini, formular de contact, pagini, design. Toate acestea se aduna cu intretinerea, care consta in actualizarea modulelor si a platformei WordPress, si promovarea constanta pe Facebook si Google folosind SKD-ul Facebook si platforma specifica pentru promovare. Aditional, se adauga produse noi pe site, cat si pe site-urile de anunturi din Romania, depasind peste 50 de produse.

Lasă un răspuns