Oferta site pentru creatori de continut

Oferta de nerefuzat pentru creatorii de continut cum ar fi: streameri, vloggeri sau bloggeri. Acum, avem disponibil un pachet special care consista un domeniu .ro pe un an la alegere, atata timp cat nu a fost deja achizitionat, gazduire pentru o luna si un site  cu panoul de control in limba romana sau engleza.

De asemenea, va oferim posibilitatea de a alege mai multe teme gratuite de pe https://wordpress.org/themes/, de a alege culorile site-ului dar si butoanele. Cu siguranta, veti fi foarte fericiti sa citit ca va oferim galerii de imagini, o agenda care sa pastreze datele persoanelor care va contacteaza, un formular de contact, 3 adresa de e-mail cu numele domeniului ales, cum ar fi  site-ul dumneavoastra este: exemplu.ro, atunci puteti sa faceti orice email de genul exemplu@exemplu.ro. Pentru cei care fac stream pe Twitch, putem adauga la site  chatul si videoul de pe canalul vostru twitch impreuna cu un status. Iar pentru cei interesati de Youtube putem chiar sa aducem canalul de Youtube pe site. Bineinteles, ca veti avea pe site calendar de evenimente unde va puteti nota evenimentele, meetingurile, conventiile si petrecerile unde va puteti intalni cu fanii si prietenii vostri. Sa nu uitam de un sistem de comentarii cu autentificare prin Facebook, iconite de sharing pe platformele arhicunoscute de social media, iconite catre paginile si conturile voastre de Facebook, Twitter, Youtube, Twitch si altele. Pe site va fi disponibila si  o cautare dar si un blog impreuna cu module SEO si Anti-Spam pentru comentarii, plus un favicon. Puteti primi si doua subdomenii la alegere cu backup si acces FTP atat la site cat si la subdomenii. Daca tot socializati, puteti folosi module pentru Discord direct pe site.

De Craciun, fa-ti un cadou special. Pune Afacerea TA pe NET.
Contacteaza-ne ACUM sa iti facem un site special la o oferta speciala doar pentru Afacerea TA.

Va oferim toate acestea la un super pret si chiar suntem dispusi sa va oferim si un training special de 5-10 minute pentru a va descurca singuri cu autentificarea pe site si cu adaugarea postarilor in blog sau a noi pagini.

Ar fi indicat sa stiti ca intregul continut de pe site trebuie oferit de voi, cum ar fi poze, filmulete si text.

Te intereseaza oferta?

Nu ezita sa ceri mai multe informatii!

Vrei sa vezi tutorialul pentru site-ul tau?

Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Azi, ai reducere 40 % la crearea site-ului Afacerii Tale.
Contacteaza-ne ACUM.