Modelul Transport poate fi vizualizat la adresa https://afacereatape.net/transport (sau apasati pe imaginea de mai sus).

Modelul Transport este dedicat firmelor de curierat, de transport local, international, rutier, maritim sau aerian, de marfa sau persoane.

Siteul cuprinde imagini si text sugestiv care pot fi schimbate la alegerea clientului. De asemenea si numele paginilor pot fi schimbate. In modelul prezentat exista patru pagini: Acasa, Servicii si preturi, Firma Noastra si Contact.  Pe fiecare pagina in partea mov de jos gasiti datele dumneavoastra de contact impreuna cu adresa, oras, tara, numarul de telefon si email.

Pe pagina  Acasa gasim atat butoane pentru oferta care trimit la formularul de contact al siteului gasit pe pagina de contact sau butoane care trimit la pagina de preturi, cat si descrieri scurte ale serviciilor oferite de firma de transport.

Pe pagina Servicii si preturi se gasesc atat tabele cu preturi cat si o descrieri mai ample a serviciilor oferite de firma de transport, pe cand la pagina Firma noastra, este prezentata firma de transport impreuna cu serviciile si autoturismele sale, iar la pagina de contact, gasiti si orarul, si butoanele catre Facebook si adresa impreuna cu datele de contact dar si un formular de comanda.

Sunteti interesat de acest model de site? Stiti ca puteti sa cumparati unul impreuna cu gazduire si domeniu .ro pentru un an, la pretul de 100 de euro? Sunati acum la 0749254501 pentru detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.