Modelul Sala-fitness poate fi vizualizat la adresa https://afacereatape.net/sala-fitness (sau apasati pe imaginea de mai sus).

Modelul Sala-fitness este dedicat salilor de fitness, sportivilor, body trainerilor.

Siteul cuprinde imagini si text sugestiv care pot fi schimbate la alegerea clientului. De asemenea si numele paginilor pot fi schimbate. In modelul prezentat exista cinci pagini: Acasa, Despre, Antrenori, Preturi si Contact.  Pe fiecare pagina in partea neagra de jos gasiti datele dumneavoastra de contact impreuna cu adresa, oras, tara, numarul de telefon si email, cat si linkuri catre facebookul, youtubeul dumneavoastra impreuna cu adresele web ale altor siteuri din domeniu.

Pe pagina  Acasa gasim atat butoane pentru pagina antrenorilor unde puteti afla mai multe informatii despre acestia, dar si butoane catre pagina Despre unde gasiti esenta salii de fitness. De asemenea, pe aceasta pagina exista o galerie cu antrenorii, un citat, o descriere, prezentarea serviciilor oferite, dar si un newsletter pentru cei interesati.

Pagina Despre cuprinde cateva dintre serviciile salii de fitness, prezentate putin mai amplu, impreuna cu butoane catre pagina de contact, citate motivationale si o galerie de imagini. La pagina antrenorilor, gasiti statisticile salii de fitness cu numarul total de clienti, de abonamente, de sfaturi alimentare oferite si de tipuri de exercitii posibile in sala. Bineinteles aici sunt prezentati si  antrenori, fiecare avand o scurta descriere, prenumele si functia sa. Se pot folosi cu incredere si butoanele de contact de pe pagina. La pagina Preturi gasesti motivele pentru care sa alegi sala de fitness impreuna cu lista de activitati si tabelul de preturi in functie de activitatile alese. Tot aici sunt valabile doua oferte pentru sala fitness. La final, pagina de Contact, cuprinde numarul de telefon, adresa, emailul, harta, formularul de contact si butoanele catre facebook, google plus si twitter.

Sunteti interesat de acest model de site? Stiti ca puteti sa cumparati unul impreuna cu gazduire si domeniu .ro pentru un an, la pretul de 100 de euro? Sunati acum la 0749254501 pentru detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.