Modelul Restaurant2 poate fi vizualizat la adresa https://afacereatape.net/restaurant2 (sau apasati pe imaginea de mai sus).

Modelul Restaurant2 este dedicat localurilor de tip: restaurant, pub, bistro, vinoteca, berarie.

Siteul cuprinde imagini si text sugestiv care pot fi schimbate la alegerea clientului. De asemenea si numele paginilor pot fi schimbate. In modelul prezentat exista cinci pagini: Acasa, Meniu, Galerie, Despre restaurant si Contact.  Pe fiecare pagina in partea neagra de jos gasiti datele dumneavoastra de contact impreuna cu adresa, oras, tara, numarul de telefon si email.

Pe pagina  Acasa gasim atat butoane pentru meniul integral sau butoane  care trimit la pagina Despre restaurant, cat si descrieri scurte despre restaurant si calitatile sale. De asemenea, gasiti recomandarile bucatarului, dar si preparatele favorite ale clientilor restaurantului.

Pe pagina Meniu se gasesc atat meniuri pentru aperitive, fel principal cat si pentru bauturi impreuna cu gramajul si pretul acestora. La cerere, meniul poate fi completat cu noi preparate culinare. La pagina Galerie gasiti cateva poze cu  preparatele restaurantului si cu descrierile celor mai importante calitati ale restaurantului, pe cand la pagina Despre restaurant puteti afla lucruri despre echipa restaurantului, calitatea preparatelor si atmosfera. In sfarsit, la pagina Contact sunt atat datele de contact ale restaurantului cat si orarul, un formular de contact si o harta.

Sunteti interesat de acest model de site? Stiti ca puteti sa cumparati unul impreuna cu gazduire si domeniu .ro pentru un an, la pretul de 100 de euro? Sunati acum la 0749254501 pentru detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.