Modelul Contabil3 poate fi vizualizat la adresa https://afacereatape.net/contabil3 (sau apasati pe imaginea de mai sus).

Modelul Contabil3 este dedicat firmelor de contabilitate si contabililor.

Siteul cuprinde imagini si text sugestiv care pot fi schimbate la alegerea clientului. De asemenea si numele paginilor pot fi schimbate. In modelul prezentat exista o pagina principala care cuprinde care are prezentarea serviciilor pe scurt, tabelul cu preturi cat si doua articole din blogul financiar al firmei impreuna cu scopul firmei si un slide cu testimoniale.  Pagina Despre este ceva mai complexa, avand  continut de tip Intrebari si Raspunsuri, impreuna cu testimoniale si cateva cuvinte despre firma de contabilitate, iar la pagina Servicii sunt descrise mai multe servicii pe care le ofera firma. Pagina Articole ofera o viziune mai clara a firmei in ceea ce priveste finantele si prin urmare contine articole din domeniu, iar la pagina Contact ofera harta, adresa, datele de contact, orarul, dar si formularul de contact.

Sunteti interesat de acest model de site? Stiti ca puteti sa cumparati unul impreuna cu gazduire si domeniu .ro pentru un an, la pretul de 100 de euro? Sunati acum la 0749254501 pentru detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.