Modelul Constructie3 poate fi vizualizat la adresa https://afacereatape.net/Constructie3 (sau apasati pe imaginea de mai sus).

Modelul Constructie3 este dedicat firmelor de constructii, arhitectilor, constructorilor, designerilor de amenajari interioare si exterioare.

Acest site are patru pagini printre care Prima pagina, unde sunt cateva descrierii ale serviciilor oferite, butoane catre paginile de potofoliu si oferte, dar si despre. De asemenea, cateva informatii vitale legate de pret sunt afisate pe aceasta pagina si desigur cateva poze sugestive. Datele de contact se gasesc in partea de jos a pagini impreuna cu linkuri utile si citatul firmei.

La pagina Despre este prezentata echipa  impreuna cu o parte din statisticile firmei filtrate pe ani si din nou datele de contact cu linkurile utile. Pa cand la pagina de Oferte sunt explicate in mare preturile pentru o parte dintre servicii, iar pagina Portofoliu este de fapt pagina de Blog unde se pot filtra dupa categorii proiectele la care firma a lucrat. La sfarsit gasim pagina Contact cu orarul, adresa si datele de contact plus, bineinteles harta Google si formularul e contact.

Sunteti interesat de acest model de site? Stiti ca puteti sa cumparati unul impreuna cu gazduire si domeniu .ro pentru un an, la pretul de 100 de euro? Sunati acum la 0749254501 pentru detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.