Harta Germaniei in culorile steagului nemtesc

Creare Site

Vrei sa oferi un cadou special unui om special? Ai idei si nu stii cum sa le pui in practica? Aici gasesti: caricaturi, portrete, ilustratii, arta digitala! Noi iti putem oferi atat bannere, tatuaje, logo-uri, cover-uri pentru facebook, avatare, cat si orice alt tip de imagini pe care le puteti dori! Pe langa toate acestea, modificam imaginile pe care deja le aveti dupa gustul dumneavoastra.

Preturile sunt in functie de orarul de lucru. Va putem oferii lucrari facute in creion, acrilice, acuarele si pe tableta grafica in Photoshop. De asemenea, ele pot fi realizate pe foi A3, A4, in format digital.

In cazul lucrarilor care nu sunt digitale, va oferim transport prin curier si plata ramburs conform intelegerii pe care o veti realiza cu noi.

Tematica lucrarilor noastre poate fi oricare de la familie, petreceri, animale, peisaje, chipuri pana la diverse elemente si motive gasite in natura si nu numai.

Colega noastra Iolanda, se ocupa de aceasta parte a infrumusetarii sufletului omenesc, dar si a site-urilor sau a casei. Cu o experienta vasta din 2008 si cu cunostinte dobandite la Liceul de Arte Plastice si  la Facultatea de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, participanta la Gala Absolventilor de Moda Design Vestimentar 2015, Iolanda a obtinut mentiune in clasa a 11 la concursul de Moda, locul 2 in clasa a 12 la acelasi concurs. Amuzanta, draguta, serioasa cand trebuie si cu foarte multa imaginatie va poate transforma poza in caricatura doar in cateva ore sau sa realizeze imaginea care ati vrea sa o aveti de foarte mult timp.

caricatura

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.